(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden järjestelmäasiantuntija, kokoaikainen, Entteri Professional Software Oy, Tampere
Entteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Haluatko päästä tekemään vastuullista ja mielenkiintoista työtä IT-alalla? Kiinnostaako sinua päästä työskentelemään kasvavassa yrityksessä? Haaveiletko pääseväsi työskentelemään rennossa ja huumorintajuisessa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle sopiva työ tarjolla!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Entteri Professional Software Oy:lle, kokoaikaista tulevaisuuden järjestelmäasiantuntijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
  
Tulevaisuuden järjestelmäasiantuntijan tehtävässä pääset työskentelemään Entterin AssisDent-tuotteen parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. järjestelmäinfrastruktuurin ja pilvipalveluiden ylläpito sekä mahdolliset kehitystehtävät. Pääset myös antamaan talon sisäistä it-tukea sekä osallistumaan mahdollisten palvelun ongelmien ratkaisemiseen. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai harrastuneisuutta alaan liittyen. Sinulla on hyvä tuntemus Windows- ja Linux-palvelimista, sekä hyvää SQL-osaamista. Azuren palveluiden tuntemisesta on hyödyksi.

AssisDent on Suomessa kehitetty suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmä ja alansa markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Se toimitetaan vaivattomasti aina ajantasaisena palveluna, jossa potilastiedon arkisto on jo käytössä. AssisDent kattaa koko asiakassuhteen elinkaaren kutsuista kliiniseen työhön ja laskutukseen. Mikä parasta, palvelupohjaisuus mahdollistaa joustavan etätyöskentelymahdollisuuden asiakkaillemme. AssisDentin kanssa voit vastata huomisen haasteisiin kevein mielin. Lue lisää osoitteesta https://www.assisdent.com/fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Järjestelmäinfrastruktuurin ja pilvipalveluiden ylläpito ja kehitys
 • Järjestelmien kehitystyötä

Odotamme sinulta
 • Työkokemusta vastaavista tehtävistä tai harrastuneisuutta
 • Hyvää tuntemusta Windows- ja Linux-palvelimista
 • Hyvää SQL-osaamista
 • Huolellista, tarkkaa ja tunnollista työotetta
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa toimessa
 • Työtehtävän, jossa voit kasvaa yrityksen mukana kohti uusia mahdollisuuksia
 • Mukavan sekä rennon työyhteisön
 • Viihtyisän toimiston
 • Tiiviin tiimin ympärillesi tukemaan kasvuasi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.02.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuore osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.