(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden järjestelmäasiantuntija, kokoaikainen, Decens Oy, Tampere
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019
Onko Microsoft sinulle tuttu työasemana ja palvelinteknologiana? Löytyykö sinulta kärsivällisyyttä ongelmanratkomiseen sekä oma-aloitteista työotetta? Kiinnostaako sinua päästä työskentelemään suuressa suomalaisomisteisessa it-alan yrityksessä? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua


Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Decens Oy:lle, tulevaisuuden järjestelmäasiantuntijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Tulevaisuuden järjestelmäasiantuntijana tulet työskentelemään asiakkaillemme Tier-2 tasolla monipuolisten tehtävien parissa, joissa ratkot tukitikettien mukana tulevia toimeksiantoja, jotka pitävät sisällään esimerkiksi käyttäjien ongelmatilanteita. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi palvelimien ylläpitoa, software asennuksia, työasemien asennuksia sekä vikatilanteiden selvittelyä ja korjaamista.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka on valmistunut tai opintojensa loppusuoralla oleva järjestelmäosaaja sekä pystyy työskentelemään kokoaikaisesti. Microsoftin työasema ja palvelinteknologia on sinulle tuttu ympäristö ja osaat ylläpitää sekä soveltaa osaamistasi tarvittaessa. Sinulla on jo työelämän kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi harjoitteluiden kautta. Tehtävässä katsotaan eduksi Mac OS käyttöjärjestelmän osaaminen.

Decens on vuonna 2008 perustettu IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Yhtiön omistavat yhtiössä työskentelevät avainhenkilöt. Decens tarjoaa laadukkaat palvelut ja laitteet kaiken kokoisille yrityksille tyytyväisyystakuulla. Decensin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Yhtiöllä on toimipisteet myös Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa sekä Vaasassa. Decens toimittaa laitteita ja palveluita kaikkialle Suomeen ja asiakasyrityksillemme myös ulkomaille. Vuonna 2018 Decens Oy:n liikevaihto oli n. 15 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 78 työntekijää. Lisätietoja: https://decens.fi/


Pääasialliset tehtävät
 • Palvelinten sekä työasemien ylläpito
 • Vikatilanteiden selvitys ja ongelmien ratkaiseminen

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. it-tradenomi
 • Kokemusta Microsoft työasemasta ja palvelinteknologiasta esim. harjoittelun kautta
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteinen työote ja ratkaisukeskeisyys

Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen työtehtävän
 • Matalahierarkkisen yrityksen
 • Suuren suomalaisessa omistuksessa olevan it-alan yrityksen työskentelypaikaksesi
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Mielenkiintoisia uramahdollisuuksia

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi rekrytointi.tre@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.