(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden huippumyyjä
Finance Link Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Laskurahoituksen edelläkävijä Finance Link Oy on rahoitusyhtiö, joka on jo lähes 20 vuoden ajan auttanut suomalaisyrityksiä maksuvalmiuden parantamisessa ja luottoriskien hallinnassa. Vuonna 2017 käsittelimme lähes 70 000 laskua ja kauttamme kulkenut rahavirta oli noin 350 miljoonaa euroa. Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Arvostamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on, että sovit osaksi tiimiämme! Lue lisää palveluistamme https://www.financelink.fi/ sekä tutustu Finance Linkin tiimiin ja arkeen Instagramissa.

Haemme nyt myynnistä ja rahoitusalasta kiinnostunutta tulevaisuuden huippuosaajaa kehittymään yritysmyynnin ammattilaisiksi. Myyntineuvottelijan /Internal Sales -tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Finance Linkin myyntipäälliköt tapaavat päivittäin asiakkaita ympäri Suomea ja keskustelevat myyntisaatavien rahoituksesta. Heidän työpareinaan työskentelevät myyntineuvottelijat ovat puhelimitse yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoittavat näiden tarpeet Finance Linkin tuotteille ja sopivat kiinnostuneiden yritysten kanssa tapaamiset myyntipäälliköiden kalentereihin. 

Oletko etsimämme?

- sinulla on vahva kiinnostus myyntipuolen tehtäviin ja rahoitusalaa kohtaan

- olet päämäärätietoinen, tavoitteellinen ja innokas oppimaan uutta

- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielellä

- sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme merkittäväksi eduksesi

- olet rohkea ja oma-aloitteinen persoona, jolla on sekä sinnikkyyttä että onnistumisen halua

- sinulla on jo jonkin verran työkokemusta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä

Aiempi kokemus puhelintyöstä on etu, mutta hyvän perehdytysohjelmamme ansiosta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

- tilaisuuden kehittyä myynnin ja rahoitusalan ammattilaiseksi laskurahoituksen edelläkävijänä tunnetussa yrityksessä

- työpaikan viihtyisissä toimitiloissa Postitalossa Helsingin ydinkeskustassa

- mahdollisuuden työskennellä jo opiskelujen aikana koulutustasi vastaavassa työssä mielenkiintoisen asiakaskunnan ja kilpailukykyisen tuotteen parissa

- työkavereiksesi iloisia, huumorintajuisia ja ulospäinsuuntautuneita ihmisiä

- keskimääräistä paremman kiinteän palkan ja sen lisäksi bonusjärjestelmän

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@financelink.fi. Lisätietoja tehtävästä saat markkinointijohtaja Jenni Salomaalta (050 325 6668, jenni.salomaa@financelink.fi.