(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden huippuasiantuntija taloushallintoon
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa taloushallinnon alalta tai kartuttanut jo kokemusta taloushallinnosta? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko olla Netvisor-asiantuntijatiimimme seuraava huippuosaaja? Etsimme rohkeaa, ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa Application Specialist Traineeksi.


Taloushallinnon syvällinen osaaminen ei ole vaatimus, kunhan sinulla on palava halu kasvaa huippuasiantuntijaksi. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut loistaviin suorituksiin. Johdat itseäsi ja tartut uusiin haasteisiin avoimin mielin.


Nautit muiden opastamisesta ja ohjeiden tuottamisesta. Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, tiivistä tiimityötä yli tiimirajojen ja onnistumisia. Parhaimmillasi olet löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita. Lupaamme, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi. Meillä voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja haastaa itseäsi.


Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta.


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Työsuhde on osa-aikainen, kestoltaan määräaikainen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Työtä voi tehdä opintojen ohella joustavasti ja sitä on mahdollista jatkaa kesän ajan kokopäiväisesti. Toimi nopeasti, sillä palkkaamme traineen heti oikean henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 4.11. Laitathan hakemukseesi mukaan lyhyen videon, miksi juuri sinä olisit paras ratkaisu tiimiimme.


Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.


Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com


Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.