(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden Full stack developer (Java+Angular) CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Oletko full stack -kehittäjän tehtävästä haaveileva Java-kehittäjä? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista!

CGI ja Barona IT etsivät vakituiseen työsuhteeseen Java-kehittäjiä, joilla on halu tulla Angularin syväosaajiksi Beyond Java -ohjelman avulla.

Mistä on kyse?

CGI on vahvasti mukana valtionhallinnon asiakkaidensa tietojärjestelmien vaativassa uudistamisessa Java- ja Angular-teknologioilla. Näihin tiimeihin etsimme tulevaisuuden full stack -kehittäjiä, jotka ovat jo tehneet ohjelmistokehitystä Javalla 2-3 vuotta. Angular-kokemusta emme edellytä.

Jokainen tehtävässä aloittava pääsee osallistumaan huippuluokan seitsemän päiväiseen intensiiviseen ja laajaan Angular-koulutukseen. Ohjelman järjestää Barona IT touko- ja lokakuussa 2020 ja kouluttajat tulevat googlelaistenkin luottamasta Thoughtramista.

Keitä etsimme tiimeihimme?

Kehitettävät järjestelmät ovat kompleksisia ja laajoja räätälöityjä Java-pohjaisia kokonaisuuksia, joilla ylläpidetään yhteiskuntamme toimintaa. Käyttämiämme pääteknologioita ovat Java, Spring Boot, Angular ja relaatiotietokannat. Menetelminä käytämme projektin koosta riippuen Kanbania, Scrumia tai SAFea. Tämän ansiosta voimmekin tarjota haastavia ja omaa osaamista kehittäviä tehtäviä sekä uransa alussa oleville että jo useita vuosia Java-kehitystä tehneille ohjelmistokehittäjille. Halu kehittää omaa osaamista, sekä hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot ovat meillä tärkeitä. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja osaamiseesi sekä kokemukseesi pohjautuvan kilpailukykyisen palkan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kiihdytyskaistan Angular-asiantuntijaksi kehittymiselle. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla.

Miten pääset mukaan?

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 20.4. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Tomi Niskanen, 050 513 1633, tomi.niskanen@barona.fi

Tehtäviin valituille henkilöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.