(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden Full stack developer (Java+Angular) CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Oletko full stack -kehittäjän tehtävästä haaveileva Java-kehittäjä? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista!

CGI ja Barona IT etsivät vakituiseen työsuhteeseen Java-kehittäjiä, joilla on halu tulla Angularin syväosaajiksi Beyond Java -ohjelman avulla.

Mistä on kyse?

CGI on vahvasti mukana valtionhallinnon asiakkaidensa tietojärjestelmien vaativassa uudistamisessa Java- ja Angular-teknologioilla. Näihin tiimeihin etsimme tulevaisuuden full stack -kehittäjiä, jotka ovat jo tehneet ohjelmistokehitystä Javalla 2-3 vuotta. Angular-kokemusta emme edellytä.

Jokainen tehtävässä aloittava pääsee osallistumaan huippuluokan kuusipäiväiseen intensiiviseen ja laajaan Angular-koulutukseen. Ohjelman järjestää Barona IT marraskuussa 2019 ja kouluttajat tulevat googlelaistenkin luottamasta Thoughtramista.

Keitä etsimme?

Kehitettävät järjestelmät ovat kompleksisia ja laajoja räätälöityjä Java-pohjaisia kokonaisuuksia, joilla ylläpidetään yhteiskuntamme toimintaa. Tämän ansiosta voimmekin tarjota haastavia ja omaa osaamista kehittäviä tehtäviä sekä uransa alussa oleville että jo useita vuosia Java-kehitystä tehneille ohjelmistokehittäjille. Toivomme sinulla olevan halua kehittää omaa osaamistasi, sekä hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja osaamiseesi sekä kokemukseesi pohjautuvan kilpailukykyisen palkan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kiihdytyskaistan Angular-asiantuntijaksi kehittymiselle. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla.

Miten pääset mukaan?

Tutustu Beyond Java -ohjelmaan ja hae tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 30.9. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöiden yhteisöämme.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työtarjouksia tehdään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtäviin valituille henkilöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

https://beyondjava.fi/