Tulevaisuuden finanssialan ammattilainen
OP Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Sinustako tulevaisuuden ammattilainen finanssialalle?

 

OP Turun Seutu hakee riveihinsä uusia tekijöitä vastaamaan timanttisesta asiakaskokemuksesta. Tarjolla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa tehtävissä osana ammattitaitoisia tiimejä. Asiakastarpeen selvittäminen ja yksilöllisten ratkaisujen löytäminen on sinulle luontainen tapa toimia. Vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta sekä kohtaat asiakkaamme aina ammattimaisesti ja ilolla kanavasta riippumatta.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä perehdytämme ja koulutamme sinusta finanssialan ammattilaisen. Taustasi voi olla toiselta toimialalta, mutta sinulla on kuitenkin kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Urasi alkuvaiheessa työskentelet päivittäisasiointiin ja säästämiseen liittyvien tehtävien parissa. Vähitellen lähdet kehittymään esimerkiksi rahoituksen tai säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijatehtäviin. Mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta finanssialalta, voi kehityspolkusi olla nopeampi. Halutessasi voit kehittyä myös moniosaajaksi. 

 

Odotamme sinulta  

• Kiinnostusta finanssialaa kohtaan

• Intohimoa asiakastyöhön 

• Innostunutta ja yritteliästä asennetta

• Myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä

• Halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen

• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta

 

Tarjoamme sinulle

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP Ryhmä on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa finanssialan asiantuntijaksi. 

 

Miksi OP Turun Seutuun

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan asiakkaidemme pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi.

 

Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Työyhteisömme on aktiivinen ja keskusteleva – arvostamme toisiamme ja panostamme työviihtyvyyteen. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä!

 

Tämä on loistava mahdollisuus ottaa ensiaskeleesi finanssimaailmassa tai syventää aiempaa osaamistasi ja kokemustasi. Liity joukkoomme!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos innostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OP:n urasivuston kautta mahdollisimman pian, viimeistään 18.10.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Asiakkuus- ja myyntipäällikkö Patrik Vikströmiltä numerosta 040 620 4614.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot