(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden finanssialan ammattilainen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tervetuloa mukaan!

OP Helsinki hakee määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin  

Tulevaisuuden ammattilaisia finanssialalle 

työskentelemään pankin monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisissa tiimeissämme. Selvität rohkeasti asiakkaidemme tarpeet ja löydät juuri heille sopivat ratkaisut. Vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä perehdytämme ja koulutamme sinusta finanssialan ammattilaisen. Taustasi voi olla toiselta toimialalta, mutta sinulla on kuitenkin kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Urasi alkuvaiheessa myyt päivittäisasiointiin ja säästämiseen liittyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Vähitellen lähdet kehittymään joko rahoituksen tai varallisuudenhoidon asiantuntijatehtäviin. Halutessasi voit kehittyä myös moniosaajaksi.

Työvuoromme sijoittuvat arkisin klo 8–20 välille. Meillä pääset vaikuttamaan itse työvuoroihisi tiimissä ja hyödynnämme myös liukuvaa työaikaa. Konttorimme sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Odotamme sinulta 

  • Kiinnostusta finanssialaa kohtaan 
  • Intohimoa asiakastyöhön  
  • Innostunutta ja yritteliästä asennetta 
  • Myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä 
  • Halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta

Mitä tarjoamme sinulle 

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa finanssialan asiantuntijaksi.  

Miksi OP Helsinkiin 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Työyhteisömme on aktiivinen ja keskusteleva – arvostamme toisiamme ja panostamme työviihtyvyyteen. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä! 

Tämä on loistava mahdollisuus ottaa ensiaskeleesi finanssimaailmassa tai syventää aiempaa osaamistasi ja kokemustasi. Liity joukkoomme! 

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Anna Partanen, p. 040 1984741, 4.9. klo 12-13, 9.9. klo 9-10 ja 16.9. klo 14-15. 

Jos innostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OPn urasivuston kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 22.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.