(Poistunut julkaisusta)

Tulevaisuuden avainhenkilö
Hilti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Millainen tehtävä on kyseessä?

Hilti jatkaa edelleen kasvua ja investointeja, jonka seurauksena etsimme tulevaisuuden huippuosaajaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Ymmärrämme, että saatat olla vasta urakehityksesi alkuvaiheessa, mutta olet innokas näyttämään meille taitosi. Tulevaisuuden avainhenkilö on loistava kehityspolku omalle kaupalliselle urallesi.

 

Mitä tehtävä sisältää?

Toimit urasi aluksi Hiltin myymälämyynnissä ja osittain kenttätyössä Account Managerina, jossa menestyminen vaatii sinulta päättäväistä otetta ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

Myymälämyynnissä pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, kattavaan tuotetarjontaamme myymälässä, sekä tekemään tuotedemoja asiakkaille. Pääset myös tutustumaan Account Managerin työhön, johon siirryt täysin, kun olet valmis rooliin.

Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, ydinvoimalat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Pääset käärimään hihasi ja esittelemään toimialan edistyneimpien tuotteiden etuja. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistojamme sekä palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka tukee sinua myös urasuunnittelussa. Asemapaikkanasi on Oulu.    

Mitä tarjoamme?

Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Pääset osaksi erinomaista yrityskulttuuria, kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa keskiössä on intohimo ihmisten kehittämiseen. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Palkitsemme johdonmukaiset tulokset henkilökohtaisella uravalmennuksella ja houkuttelevilla mahdollisuuksilla laajentaa tehtäväkenttääsi ja jopa siirtyä eri tehtäviin organisaatiossamme.    

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä, ja osa parhaista hiltiläisistä on tullut taloon ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.  
Mitä odotamme sinulta:
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa
  • Määrätietoista asennetta, joka näkyy mm. selkeänä ulosantina ja esiintymiskykynä
  • Muuttovalmiutta Suomessa uran edetessä ja halua työskennellä Suomen rajojen ulkopuolella
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 26.2.2018 mennessä.

Tämän tehtävän rekrytointiprosessiin kuuluu Assessment Center, joka toteutetaan tiistaina 6.3.2018.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com