(Poistunut julkaisusta)

Tuleva tilintarkastuksen ammattilainen
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haluatko mukaan tilintarkastuksen asiantuntijajoukkoomme palvelemaan julkishallinnon asiakkaitamme? Etsimme nyt avustavaa tarkastajaa kehittymään monipuoliseksi tulevaisuuden tarkastusammattilaiseksi. 

PwC Julkistarkastus Oy tarjoaa kunnille, kuntayhtymille ja seurakunnille sekä kuntakonserniin kuuluville yhteisöille ja säätiöille sekä yliopistoille riippumatonta ja laadukasta lakisääteistä tilintarkastusta. Lisäksi tarjoamme muita julkishallintoon ja -talouteen liittyviä tarkastus-, koulutus- ja konsultointipalveluita. PwC Julkistarkastus Oy on PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkuusyhtiö.

Toivomme, että

  • olet opiskellut kauppa- tai hallintotieteitä (tai liiketalouden ja hallinnon tradenomikoulutus) ja sinulla on vahva laskentatoimen tuntemus
  • sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja oman osaamisen jatkuva kehittäminen
  • työskentelyotteesi on energinen, vastuuntuntoinen ja itsenäinen
  • kokemus taloushallinnon alalta tai tilintarkastuksen tehtävistä sekä valmius tilintarkastustutkinnon suorittamiseen katsotaan eduksi

Lisäksi toivomme, että viihdyt erinomaisesti tiimityössä ja viestit tehokkaasti ja taitavasti erilaisissa työtilanteissa.

Oletko etsimämme kyky?

Meillä työskentelet yhdessä muiden julkishallinnon tarkastusammattilasten kanssa. Monipuolista osaamisen kehittämistä tukevat PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat. Lisäksi tarjoamme mukavat työkaverit sekä monipuoliset asiakkaat, jotka tekevät työstäsi taatusti innostavaa ja mielenkiintoista.

Työskentely alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, työ voi aluksi olla myös osa-aikaista. Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 20.1.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa Juha Huuskonen, 050 434 5573, juha.huuskonen@pwc.com