(Poistunut julkaisusta)

Tuleva tilintarkastuksen ammattilainen Lahteen
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen johtavista kansainvälisistä asiantuntijaorganisaatioista? Toimintamme kasvaessa haemme nyt tulevaa tilintarkastuksen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Asiakkainamme Lahden alueella on erikokoisia perhe- ja kasvuyhtiöitä, pörssiyhtiöitä ja niiden yksiköitä sekä yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja säätiöitä. Työskentelet osana sekä pieniä että isompia tilintarkastustiimejä ja pääset osallistumaan tarkastukseen kokonaisvaltaisesti. Tehtävänkuva ja asiakasrakenne muodostetaan kokemustaustasi mukaan. Työpanoksesi tulee osittain suuntautumaan myös Helsingin ja Hämeen alueen toimistojemme toimeksiantoihin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet vasta urasi alussa tai olet jo hankkinut hieman työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai muista taloushallinnon tehtävistä.
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. KTM tai tradenomi) ja opintojesi pohjalta valmiutta KHT-, HT- tai JHT-tutkinnon suorittamiseen.
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Valmiutta matkustamiseen eri paikkakuntien välillä (muun muassa Hämeen ja Helsingin välillä)

Etsimme joukkoomme päämäärätietoista ja aikaansaavaa tekijää, jolla on aito halu kuunnella asiakasta ja kehittyä kanssamme. Otteesi työskentelyyn on aktiivinen, vastuuntuntoinen ja itsenäinen. Viihdyt erinomaisesti tiimityössä ja sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa sekä oman osaamisen jatkuva kehittäminen.

Sinustako seuraava PwC:läinen?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi sinulla on mukava työporukka, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset oppimaan asiantuntevilta kollegoilta ja järjestämme jatkuvasti henkilökunnallemme koulutuksia, joten tehtävä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin etuihin.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.09.2018. Ole nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti haun käynnistyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa KHT Matti Koponen, matti.koponen@fi.pwc.com, puh. 040 089 6607