(Poistunut julkaisusta)

Tuleva tilintarkastuksen ammattilainen Lahteen
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen johtavista kansainvälisistä asiantuntijaorganisaatioista? Toimintamme on kasvanut ja haemme nyt tulevaa tilintarkastuksen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Asiakkainamme Lahden alueella on erikokoisia perhe- ja kasvuyhtiöitä, pörssiyhtiöitä ja niiden yksiköitä sekä yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja säätiöitä. Työskentelet osana sekä pieniä että isompia tilintarkastustiimejä ja pääset kantamaan kokonaisvaltaisen vastuun tarkastuksesta. Tehtävänkuva ja asiakasrakenne muodostetaan kokemustaustasi riippuen. Työpanoksesi tulee osittain suuntautumaan myös Helsingin ja Hämeen alueen toimistojen toimeksiantoihimme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet vasta urasi alussa tai olet jo hankkinut hieman työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai muista taloushallinnon tehtävistä.
  • Opintojesi pohjalta sinulla on valmiudet KHT-, HT- tai JHT-tutkinnon suorittamiseen.
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Valmiutta matkustamiseen eri paikkakuntien välillä (muun muassa Hämeen ja Helsingin välillä)

Etsimme joukkoomme päämäärätietoista ja aikaansaavaa tekijää, jolla on aito halu kuunnella asiakasta ja kehittyä kanssamme. Otteesi työskentelyyn on aktiivinen, vastuuntuntoinen ja itsenäinen. Viihdyt erinomaisesti tiimityössä ja sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa sekä oman osaamisen jatkuva kehittäminen.

Sinustako seuraava PwC:läinen?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Meiltä löytyvät asiantuntevat kollegat ja järjestämme jatkuvasti henkilökunnallemme koulutuksia, joten tehtävä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä uusien taitojen oppimiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 27.05.2018. Ole nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti haun käynnistyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo/syyskuussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat KHT Matti Koponen, matti.koponen@fi.pwc.com, puh. 040 089 6607