Tuleva muottimestari Wiitta OY:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Muotti kisälli

Wiitta Oy on vuonnna 1972 perustettu muovialan perheyritys. Wiitan tehdas sijaitsee Heinolan Hevossaaressa järven rannalla. 

Wiitta on monipuolinen muoviosien sopimusvalmistaja sekä maailmanluokan putkiyhteiden tuottaja.

Pääasiallisesti he käyttävät tekniikkaa ruiskuvalu, joka  tunnetaan myös nimellä ruiskupuristus ja on todellinen 3D-massatuotantomenetelmä.

Mitä etsimme:

Etsimme siis tämän hetken muottimestarille Juhalle työkaveria koulutettavaksi. Etsimme siis rentoa, mutta reipasta työntekijää tähän rooliin. Juha kouluttaa sinusta ensiluokkaisen muottimestarin, jos vain pysyt perässä. Työtä tehdään päivävuorossa ja sinulla on itse mahdollisuus vaikuttaa omiin työtunteihisi

Tässä roolissa työskentelet hyvin arvokkaiden muottien parissa, joten odotamme, että olet tarkka ja huolellinen, etkä menetä hermojasi tiukassa paikassa.

Kokemus mm. mopojen, autojen tai muiden laitteiden/vehkeiden rassaamisesta katsotaan eduksi tässä työssä. Huolto ja kunnossapito kokemus ovat myös eduksi tässä roolissa. Metallipuolen kokemuksesta on myös hyötyä tässä roolissa, sillä  kupari-, alumiini- ja messinkitankoja käytetään muottipajoissa erilaisten muotin osien liikutteluun pajavasaran asemesta ja näin muotit säilyy ehjänä pidempään. Sähköalan koulutus voisi olla myös eduksi tässä roolissa.

Tästä linkistä painamalla pääset muottikisällin position esittely videoon!

Mitä odotamme hakijalta:

- reipasta asennetta

- huolellisuutta ja tarkutttaa

- halua oppia muottien kaikki salat

- valmiiutta sitoutua tähän työhön

Mitä tarjoamme ja palkka:

Wiitta Oy on valmis mahdollisesti jopa ottamaan hyvän työntekijän suoraan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Wiittalla on käytössä muovi- ja kemianteollisuuden TES. Palkkaus riippuu täysin henkilön aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jos vastaat hakumme kriteerejä niin jätä ehdottomasti hakemus hakulinkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteissa ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Muuta:

Eezy toimii Wiitta Oy:n rekrytointikumppanina ja hoitaa hakuprosessin mutta työsopimus allekirjoitetaan mahdollisesti suoraan Wiitta Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Waltteri Viittaselta numerosta 044 788 0851.

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551866
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola