Tuleva huippumyyjä
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

 

 

Haemme Raisioon kasvumme vahvistukseksi tulevaa

huippumyyjää 

Kerro, missä sinä olet hyvä ja mikä tekisi sinusta meille hyvän myyjän! Me olemme kiinnostuneita juuri sinusta, tule mukaan meidän innostavaan ja energiseen tiimiimme! Aiempi myyntikokemus on eduksi, mutta välttämättä sitä ei tarvitse – me annamme sinulle koulutuksen tehtävään. Olet hyvä tyyppi ja sinulla on vahva halu tehdä myyntiä ja tulosta. Voit olla joko tulevaisuuden lupaus tai jo kokenut konkari, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee. Vaikka olemme markkinajohtaja alallamme, myös sinnikkyyttä, tulosnälkää ja urheiluhenkeä vaaditaan kaupan eteen. Toivomme myös, että sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi.

Sinun ei tarvitse tehdä työtä vain pelkästään rakkaudesta lajiin, vaan tarjoamme sinulle hyvän takuupalkan ja kannustavan provisiomallimme kautta pääset tienaamaan tavoitteidesi mukaisesti.

Osoittamalla potentiaalisi voit edetä meillä myös muihin tehtäviin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen, ja meillä on työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki -, tule mukaan huipputiimiin!

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 6.2.2021. Haastattelemme jo hakuaikana, ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Niko Vainio, 040 3564 374

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552259
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raisio