Tuleva huippumyyjä
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Haemme vahvan kasvumme tueksi Etelä-Pohjanmaan Järviseudun alueelle tulevaa

huippumyyjää

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta kuluttajamyynnistä - tiedät, miten tehdään tulosta ja osaat toimia aktiivisesti asiakaskentällä. Näiden lisäksi annamme sinulle hyvän koulutuksen ja tienviitat huippumyyjäksi, lopputulos on sinusta itsestäsi kiinni. Tärkeää on, että olet hyvä tyyppi ja sinulla on vahva halu tehdä myyntiä ja tulosta, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee. Vaikka olemme markkinajohtaja alallamme, vaaditaan tehtävässä myös sinnikkyyttä, tulosnälkää ja urheiluhenkeä. Toivomme myös, että sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi. Sinulle on tarjolla viihtyisä työtila toimipisteessämme Seinäjoella.

Sinun ei tarvitse tehdä työtä vain pelkästään rakkaudesta lajiin, vaan tarjoamme sinulle hyvän takuupalkan ja kannustavan provisiomallimme kautta pääset tienaamaan tavoitteidesi mukaisesti.

Osoittamalla potentiaalisi voit edetä meillä myös muihin tehtäviin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen, ja meillä on työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki -, tule mukaan huipputiimiin!

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 23.1.2022. Haastattelemme jo hakuaikana, ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Jere Sorila, 044 773 6570

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1532878
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki