(Poistunut julkaisusta)

Tuleva huippumyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona ja olet kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, missä oma reippautesi ja aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Onko kodinkoneet ja -elektroniikka sinulle tuttua?

Etsimme valtakunnallisesti toimivalle kodinkoneita ja -elektroniikkaa myyvälle asiakkaallemme uusia myyjätalentteja Oulun toimipisteelle.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten omaathan positiivisen asenteen ja kovan motivaation työtä kohtaan. Aiempi kokemus myyntityöstä sekä tuotetuntemus kodinkoneista ja elektroniikasta katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työtä on vähintään 20h/viikko, tuntimäärässä on hieman neuvotteluvaraa.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini Setälä, puh. 050 513 6566.