(Poistunut julkaisusta)

Tuleva huippumyyjä Gigantin keittiölaitepuolelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona, ja olet kiinnostunut myyntityöstä sekä asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, missä aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Ovatko keittiön kodinkoneet ja keittiösuunnittelu sinulle kenties tuttuja?

Etsimme GIGANTTIIN Lahden toimipisteelle MYYJÄÄ äitiysloman sijaisuuteen.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten onhan sinulla positiivinen asenne sekä kova tahto tehdä työtä ja tulosta. Sinä haluat päästä työhön, jossa pääset hyödyntämään luovempaa puoltasi, kun suunnittelet uusia tilaratkaisuita asiakkaille. Tässä työssä numeroiden pyörittely tulee sinulle myös tutuksi. Sinulle on myös kertynyt työkokemusta keittiölaitteiden myynnin tai keittiösuunnittelun parista.

Työllistyt suoraan Gigantin kirjoille. Työ on äitiysloman sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin toukokuun aikana. Työsuhteen kesto on arviolta yhden vuoden, tilanteen mukaan töiden on kuitenkin mahdollista jatkua tämänkin jälkeen. Työtä on ensin 30h/viikko, mutta tuntimäärää voi kasvattaa työsuhteen edetessä. Työaikasi sijoittuu myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Sinulle maksetaan kaupan TES:in mukaisesti ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa.

Sinulla on tarjolla vakaa ja vastuullinen työnantaja ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä Gigantilla halutaan panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, niin täytäthän työhakemuksen ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Saara, puh. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.