(Poistunut julkaisusta)

Tuleva elektroniikan ja kodinkoneiden huippumyyjä Vantaan Tammistoon
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona, joka on kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, jossa oma reippautesi ja aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Onko kodinkoneet ja elektroniikka sinulle tuttua?

Etsimme tunnetulle asiakkaallemme Vantaan Tammistoon myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten omaathan positiivisen asenteen ja kovan motivaation työtä kohtaan. Aiempi kokemus myyntityöstä sekä tuotetuntemus kodinkoneista ja elektroniikasta katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja asiakkaamme tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työtä on 20-25 h/viikko. Palkka on kaupan TES:in mukainen ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippu duuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!