(Poistunut julkaisusta)

Tule työvalmentajaksi pääkaupunkiseudulle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Toimenkuva
VMP Ura Oy on VMP konserniin kuuluva asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään oma paikkansa työelämässä. Olemme olleet eri puolilla Suomea mukana mm. Työpolku, Nuoret töihin- ja Nuoret kohti työtä-hankkeissa. Toimintamme laajentuessa, etsimme nyt pääkaupunkiseudulta useita työvalmentajia, jotka toisi osaamisensa osaksi kasvavaa tiimiä. Työssä tarvitaan auto ja ajokortti. Työskentely tapahtuu pääkaupunkiseudulla useilla paikkakunnilla.
Odotamme sinulta
Toimenkuvan vaatimus on pedagoginen pätevyys tai soveltuva työnvalmentajan erikoisammattitutkinto/ kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto. Lisäksi tarvitset korkeakoulututkinnon, kokemusta rekrytointipalveluista ja mielellään myös työhönvalmennusosaamista. Toivomme sinulta joustavuutta työaikoihin, halua työskennellä liikkuvassa työssä ja tulostavoitteista asennetta. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Koulutus ja työkokemus
Olet toiminut monialaisissa verkostoissa esim. TE-palveluiden tai oppilaitosten kanssa yhteistyötä tehden. Eduksi on, että sinulta löytyy kokemusta It-taitojen kehittämisestä/tietokoneen käytön opastamisesta, asiakkaiden ohjaamisesta velkaneuvontaan sekä kunnalliseen terveydenhuoltoon. Toivomme, että omaat valmentavan työotteen ja itsenäisen työskentelytyylin. Työssäsi vastaat asiakkaiden yksilöllisestä ohjauksesta, moniammatillisten tukipalvelujen kartoittamisesta ja työhön ohjauksesta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa laadukasta asiakaskokemusta Urapalvelu-asiakkaillemme ja vapauden kehittää palvelua asiantuntijuuttasi hyödyntäen. Meidän etumme on vahva työelämätuntemus, ja se, että meillä on valmiina tarjota myös työpaikkoja verkostomme kautta. Tueksesi saat vahvan osaamisen VMP Group konsernin kautta. Jätäthän hakemuksen viimeistään 2.8.2019 klo: 16.00 mennessä palkkatoiveen kera. Tehtävän täyttäminen on kiinni julkisen kilpailutuksen hankintapäätöksestä.

Lisätietoja työstä:
26.7.2019 saakka Päivi Patala paivi.patala@vmp.fi puh. 050 4420 185
27.7.2019 alkaen Heikki Ruohonen heikki.ruohonen@vmp.fi puh. 040 142 9752
Kesto
31.8.2021
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@vmp.fi, 0504420185
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.08.2019 mennessä.