TULE TYÖSKENTELEMÄÄN KULJETUSALAN HUIPULLE
Kovanen Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haluatko tarjota elämyksiä liikkuvassa ja vaihtelevassa työssä? Ota haaste vastaan!

Tule luomaan kanssamme ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Tästä työstä voit olla aidosti ylpeä!

Haemme Kovaselle juuri Sinua, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa. Tarjoamme työn, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään kuljetusalan huipulla. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti koko pääkaupunkiseudun alueella. Saat meiltä myös perusteellisen koulutuksen tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle

Kovanen on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys. Meillä viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat palvelujemme parissa. Saat laajan ja osaavan tiimin tueksi työhön ja monipuolisia ja vaihtelevia kuljetustehtäviä vakioajoista sopimusajoihin. Ajokalustona toimivat uusimat ja hyvin varustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit nelivedolla.

Tarjoamme lisäksi ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, tyylikkäät työvaatteet ja tuemme yritysliikuntaa . Toimitilamme löytyvät Helsingin Vallilasta, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä sekä Pitäjänmäeltä.

Toivomme sinulta

Haluat palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti Kovasen arvojen mukaisesti, joita ovat sitoutuneisuus, ystävällisyys ja jatkuva kehittyminen. Haluamme kehittyä koko ajan paremmiksi ja toivomme myös sinulta kunnianhimoista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan.

Palvelemme suomen kielellä, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi). Arvostamme myös hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta, sekä kykyä sopeutua vaativiin ja haastaviinkin tilausajoihin.

Koulutamme sinut

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme ilmaisen koulutuksen Cabonline Akatemian kautta. Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Haethan rohkeasti mukaan! Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta.

Annamme myös mielellämme lisätietoja. Otathan yhteyttä kysymysten yllättäessä Baronan Piian. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1181101
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki