(Poistunut julkaisusta)

Tule Telian myyntitiimiin Lahteen!
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019
Olisitko sinä yksi myyjistämme Telian myyntitiimissämme?

Tehtävässä myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille Telian asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?

Nyt Sinulla on mahdollisuus työskennellä hyvien kulkuyhteyksien varrella Lahden keskustassa matkakeskuksen vieressä tai siirtyä myöhemmin ikuisen auringon rannikolle Espanjaan. Valinta on Sinun!

Fiiliksiä tehtävästä voit katsoa tästä videosta:
https://youtu.be/jCyABmPzVNA


Edellytämme sinulta:

- Olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Olet myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi.
- Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen.
- Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.
- Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä eikä huumoristakaan haittaa ole.
- Puhut hyvää suomen kieltä ja olet täysi-ikäinen.
- Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Arvostamme:

- Englannin ja ruotsin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle:

- Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä.
- Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet.
- Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Se solmitaan Staffpointin ja työntekijän välille.
- ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan (1698 €/kk) ja kannustavan bonusmallin. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi.
- Pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimisto sijaitsee Telian tiloissa matkakeskuksen vieressä aivan Lahden ytimessä. Tervetuloa joukkoon!


Hakuohjeet ja lisätiedot:

Hae heti, sillä nappaamme huipputyypit tiimiimme saman tien! Laita hakemus tulemaan osoitteessa www.staffpoint.fi.

Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Muistathan laittaa suosittelijasi yhteystiedot hakemukseesi!


Lisätietoja:

Nea Salonsaari
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
045 7881 6625
nea.salonsaari@staffpoint.fi