(Poistunut julkaisusta)

Tule myynnin työharjoitteluun Eezy Uralle Ruoholahteen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Toimenkuva
Eezy Ura on Eezy konserniin kuuluva asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään oma paikkansa työelämässä. Tuotamme valmennuspalveluita yrityksille ja työnhakijoille. Toimintamme laajentuessa, etsimme nyt Ruoholahden toimistolle myynnin työharjoittelijaa avustamaan myyntityössä. Harjoittelusta maksetaan palkkaa opiskelijan tulorajan mukaisesti ja sen kestosta voidaan sopia joustavasti. Toivomme kuitenkin, että viihtyisit meillä vähintään muutaman kuukauden ajan.
Odotamme sinulta
Myynnin työharjoittelijana pääset tekemään yhdessä meidän kanssa myyntityötä luovalla otteella. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti asiakasyritysten kontaktointi, valmennuspalvelutuotteiden esittely yrityksille, potentiaalisten asiakkaiden etsiminen erilaisia työkaluja hyödyntäen, liidilistauksen ylläpito ja päivittäminen. Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus kehittää myynnillistä materiaalia, toteuttaa markkinointia ja tehdä somepostauksia myynnillisellä kärjellä. Sinulla on ennen kaikkea rohkeutta laittaa itsesi peliin mutta myös uskallus esittää meille toiveita harjoittelusi sisällöstä. Otamme ilolla vastaan opiskelijan omat toiveet harjoittelun sisällöstä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä menestyt jos olet sosiaalinen ja innostunut työstä, jossa pääset ideoimaan ja puhumaan paljon sekä verkostoitumaan. Tiimimme ottaa sinut innolla vastaan ja tuemme sinua kaikissa askeleissa uuden oppimisen polulla. Ahkeralle ja taitonsa todeksi näyttävälle harjoittelijalle saattaa tarjoutua mahdollisuus myös tunti-tai kesätyöhön harjoittelun päätyttyä.
Muut tiedot
Jätäthän hakemuksen viimeistään 5.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valitsemme sopivan henkilön heti sellaisen kohdalle osuessa.

Lisätietoja työharjoittelusta: Päivi Patala paivi.patala@eezy.fi puh. 050 4420 185
Kesto
2-6 kuukautta
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@eezy.fi, 0504420185
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.03.2020 mennessä.