(Poistunut julkaisusta)

Tule meille kesätöihin!
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

PKO:n kesätyöntekijät ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä kesätyöpaikkaansa. Saimme kesätyökyselyssä vuonna 2019 arvosanaksi 3,66 asteikolla 1-4.

Haluamme myös vuonna 2020 tarjota jokaiselle kesätyöntekijällemme hyvän kesätyökokemuksen.

Odotamme kesätyöntekijöiltämme halua oppia uusia asioita, iloista ja hymyilevää asiakaspalveluasennetta sekä innostusta ja uskallusta kohdata asiakas.

Tarjoamme kesätyötä ja sen kautta käytännön työkokemusta mm. näistä toimipaikoista:
S-marketit, Sale-myymälät, Prisma, S-Kukkakauppa, Sokos, ABC-liikennemyymälät, ravintolat, Sokos Hotellit, PK Terveys ja PKO:n kunnossapitopalvelut.

Kesätyöntekijöillämme on hyvä mahdollisuus saada myös myöhemmin töitä PKO:sta.

Tarjoamme kesätöitä joko kahdeksi viikoksi, kuukaudeksi tai koko kesäksi:

- Kahden viikon -tutustu ja tienaa - kesätyöharjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää vuoden 2020 aikana 14 vuotta. Harjoitteluun voit hakea vain sille toimialalle, jossa et ole vielä suorittanut kesätyöharjoittelua. Esimerkiksi jos olet aikaisemmin ollut kahden viikon harjoittelussa kaupassa, voit hakea nyt harjoittelupaikkaa ravintolasta, hotellista tai ABC:ltä (mainitse hakulomakkeen vapaa teksti -kentässä missä olet aikaisemmin ollut 2 viikon tutustu ja tienaa -harjoittelussa).

- Joustavaan oppisopimukseen voit hakea, jos opiskelet ammattiin ja olet 15 vuotta täyttänyt. Oppisopimus on opiskelijan ja työnantajan välinen kirjallinen määräaikainen työsopimus, jossa sovitaan koulutuksen järjestämisestä työpaikalla käytännön työtehtävissä.

- Kuukauden tai koko kesän kesätöihin voit hakea, jos olet vähintään 17 -vuotias. Jos opiskelet ammattiin, sinun kannattaa hakea oman ammattisi alalta kesätöitä (esim. kokkiopiskelijan kannattaa hakea töitä ravintolasta).

- Lisäksi tarjoamme kesätöitä sinulle, joka opiskelet Luovissa.

Kun haet kesätyöpaikkaa, valitse kohdassa "Toimipaikka, johon haet" max 3 toimipaikkaa, jotka Sinua eniten kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä (huomioi työmatkat / kulkemismahdollisuudet). Huomioithan, että pienempiin paikkoihin on usein vähemmän hakijoita.

Tsemppiä kesätyöhakuun!

Kesätöitä voi hakea vain tämän sähköisen lomakkeen kautta. Varaa siis hetki aikaa ja täytä lomake huolellisesti. Otamme yhteyttä vain antamasi sähköpostin kautta, joten luethan sähköpostiasi säännöllisesti. Tarkista myös roskapostikansio, joskus viestit voivat mennä sinne automaattisesti. Otamme yhteyttä maaliskuun 2020 alussa (viikkojen 10 ja 11 aikana) ilmoittaen haastatteluvalinnoista.