Tule elämysten myyjäksi Apukka Resortiin
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020
Etsimme vahvan kokemuksen omaavaa myyjää, jota kilometrit eivät ole väsyttäneet vaan päinvastoin - janoat uusia haasteita ja haluat testata omaa osaamistasi uudella maaperällä, uniikissa konseptissa. Matkailualan nousevat tähdet ovat myös tervetulleita tiimiimme, perehdytämme sinut hyvin uusiin tehtäviisi.

Apukan myynnin tekijänä vastaat pääasiassa resortin ryhmämyynnistä; räätälöit ja paketoit sutjakasti palvelut nippuun ja tarjoat houkuttelevan kokonaisuuden, josta asiakkaan on vaikea kieltäytyä. Omaat paksun nahan, pitkän pinnan ja herkät tuntosarvet, ja ennen kaikkea sinulla on palava intohimo tuottaa asiakkaillesi toinen toistaan huikeampia elämyksiä.

Tunnet matkailualan toimintakentän kuin omat taskusi ja ymmärrät ohjelmapalveluiden tuottamisen peruskuviot niin hinnoittelun kuin operatiivisen pyörityksen osalta. Olet tottunut toimimaan erilaisten alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja lempeän tiukalla otteella kirität myös heitä palvelemaan asiakkaitasi taatulla Apukka-laadulla. Arjen pyörittäminen Apukka Resortin myyntipalvelussa, se on sinun tonttisi meidän myyntitiimissä, ja hoidat sen rinta rottingilla. Toimit myyntipäällikön oikeana kätenä ja osallistut tarvittaessa hänen kanssaan erilaisiin myyntitapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin.


Edellytämme sinulta

Vahvaa työkokemusta matkailun kv-myyntityöstä, etenkin kokemus DMC-puolelta katsotaan eduksesi. Sujuvaa kielitaitoa vähintään suomen ja englannin osalta, kaikki muu kielitaito on plussaa. Omaat perus IT-taidot ja mielellään taustaa erilaisten varausjärjestelmien käytöstä. Sinulla on hymy, joka ei hyydy edes sesongin pisimpinä tunteina. Lisäksi vähintään kaksi suosittelijaa, jotka takaavat, että olet yksi alan kovimpia tekijöitä tai nousevia tähtiä!


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn iloisessa ja tarmokkaassa tiimissä, jossa asiakkaita palvellaan suurella sydämellä sekä antamauksella. Työnantajana olemme joustava ja reilu sekä koemme työntekijöidemme hyvinvoinnin tärkeäksi. Jokaisella Apukka tiimissä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen tuotteisiin, palveluihin ja toimintatapoihin sekä kehittämään ja rakentamaan nuoren yrityksen toimintakulttuuria.


Kiinnostuitko?

Tutustu Apukkaan osoitteessa www.apukkaresort.fi - mikäli koet olevasi etsimämme myynnin tekijä täytäthän pikimmiten vapaamuotoisen hakemuksesi StaffPointille.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot