(Poistunut julkaisusta)

Tule avainasiakaspäälliköksi ja osaksi energistä työyhteisöä!
Kieku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Kieku Oy
Toimenkuva
Omaatko loistavat neuvottelutaidot ja suhtaudut työhösi intohimolla sekä positiivisella asenteella? Kieku Oy:n tiimi etsii uutta kollegaa - olisitko sinä se oikea, myönteinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja? Haemme asiakkaallemme Kieku Oy:lle myynti- ja markkinointihenkistä avainasiakaspäällikköä Loimaan toimistolle.
Tehtävänäsi on myynnin kokonaisvastuu asiakassuhteiden ylläpidosta myyntiin. Työsi ei kuitenkaan ole ainoastaan yritysasiakkaiden kontaktointia, vaan pääset myös ideoimaan markkinoinnin suunnittelussa ja sosiaalisen median ylläpitämisen parissa, yhdessä markkinointitoimiston kanssa. Työtehtävään kuuluu kotimaan matkustaminen.
Odotamme sinulta
Meillä ei ole merkitystä, oletko vasta alalle aikova vai jo kokemusta kartuttanut alan ammattilainen. Hakemamme henkilö on luonteeltaan myynti- ja markkinointihenkinen, joka osaa tarttua toimeen ja innostuu haasteesta, eikä pelkää tuoda ideoitaan esille. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta meille positiivinen asenne, yhteistyötaidot ja kyky tehdä päätöksiä on sitäkin tärkeämpää. Omaathan sujuvan englannin kielen kirjallisen ja suullisen taidon. Työssä tarvitaan lisäksi omaa autoa ja matkustusvalmiutta.
Keskusliikkeiden ostotoiminnan tuntemus sekä kokemus päivittäistavara- ja Horeca-kaupasta katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Pörhistä sulkasi ojennukseen ja laita hakemusta tulemaan jo tänään! Kieku Oy:n mahtavat työkaverit odottavat juuri sinua!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen loimaa@vmp.fi viimeistään 2.2.2020. Rekrytointiprosessin hoitaa Eezy VMP Loimaa, mutta työsopimus solmitaan suoraan Kieku Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Kieku Oy:n toimitusjohtaja Juha Lehto p. 044 321 7222, 17.1.2020 ja 24.1.2020 klo 9-16. Muina aikoina lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP Loimaa Miia Koivisto p. 040 771 9090 (ark. 9-15).
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Miia Koivisto, miia.koivisto@vmp.fi, 040 771 9090
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.02.2020 mennessä.