Tukkutyöntekijöitä kesäksi (20 h/vko) K-ryhmään Kuopion tukkuun
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme Kespro Kuopion tukkuun osa-aikaisia (20 h/vko) tukkutyöntekijöitä kuormanpurku-, kassa- ja keräilytehtäviin. Tehtävät ovat määräaikaisia kesäloman sijaisuuksia ajalla 1.5.2019 – 30.9.2019 ja alkavat joustavasti huhti-toukokuun välisenä aikana.

Haluamme innostuneen tukkutyöntekijän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kespro Kuopion tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan- tai ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta: 
- iloista asiakaspalveluasennetta 
- positiivista ja reipasta mieltä 
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja vastuunottokykyä 
- hyvää fyysistä kuntoa 
- vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle: 
- monipuolisen ja vastuullisen työn 
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla 
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi.

Tarkkailethan sähköpostiasi, koska olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä. 
Haku suoritetaan vain linkin kautta. Sähköpostilla tai postitse tulleita työhakemuksia tai alle 18-vuotiaiden hakemuksia emme huomioi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella:

Logistiikkapalvelupäällikkö
Antti Holopainen
antti.holopainen@kesko.fi----------- 
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1232618
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio