(Poistunut julkaisusta)

Tukkutyöntekijä kesäksi (25 h/vko) K-ryhmään Vaasan tukkuun
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020


Oletko energinen ja innostunut tiimipelaaja, joka etsii monipuolista ja toimeliasta työtä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


Etsimme tukkutyöntekijää kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että palvelukokemus Kespron Vaasan tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain n. 4 km päässä Vaasan keskustasta


Tukkutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kuormanpurku- ja keräilytehtävät ja asiakaspalvelu kassalla, joten osallistut päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön ja tavarankäsittelyyn sen eri muodoissa.


Kyseessä on määräaikainen kesätyö välillä 20.4.2020 -13.9.2020.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta
- positiivista mieltä ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja vastuunottokykyä sekä täsmällisyyttä
- mahdollisuutta työskennellä kaikkina tukun aukioloaikoina (Kespron Vaasan tukussa työajat sijoittuvat ma-to klo 6.00-20.00, pe 6.00-18.00, la 7.45-12.30 ja su 8.30-12.30 välille)
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Trukin ajotaito, hygieniapassi sekä kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemus on plussaa, mutta ei pakollista. Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä tukun eri työtehtävissä
- tarvittavan perehdytyksen
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hauskat ja innostavat työkaverit


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.


Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Kespro on osa K-ryhmää ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkaat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat viidestä myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Johanna Alatalo, johanna.alatalo@kesko.fi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lähetä hakemuksesi 29.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.