Tukkupäällikkö, ravintolakauppa, Wihuri Metro Pikatukku Pitäjänmäki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021
Haemme myynnistä innostuvaa ja ratkaisukeskeisesti ajattelevaa ravintolakaupan ammattilaista vahvistamaan kasvavaa ravintolakaupan osa-aluettamme.

Tehtävässä tulet toimimaan pikatukkutyöntekijöiden esihenkilönä ja ohjaat heidän päivittäistä työskentelyänsä kannustavalla ja motivoivalla otteella. Numerot ovat hallussasi, sillä varmistat yksikkösi tuloksen seuraamalla aktiivisesti toimipisteesi talouslukuja, ja raportoit niistä eteenpäin ketjujohdolle. Lisäksi roolissasi toimit myös osana B2B palvelualuettamme olemassa olevista nimetyistä asiakkaista. Päivän aikana sinulla tulee lukuisia asiakaskontakteja, kuten tavaraa noutavien asiakkaiden kohtaamista sekä avainasiakkaiden neuvotteluita, joten myyntihenkisyytesi on merkittävä etu tehtävässä. Työnkuvaasi kuuluu myös heittää verkot vesille ja aktiivisesti kalastaa myös uusia ravintola-alan asiakkuuksia.

Pitäjänmäen tukku on kooltaan suuri, joten pääset työskentelemään moniulotteisessa työympäristössä. Tukulla on 12 omaa työntekijää sekä useita ulkoisten toimijoiden tekijöitä, joten vilinää ja vilskettä tukulla riittää sekä pääset olemaan vuorovaikutuksissa niin sisäisten, kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä pärjäät, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta esihenkilö- ja vastuutehtävistä. Olet ruokaihminen vahvalla ravintola-alan kokemuksella, sekä olet kiinnostunut ravintola-alan trendeistä ja tunnet ravintola-asiakkaidemme vaativan arjen. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen, itseohjautuva sekä sosiaalisesti vahva.

Työsuhde on kokoaikainen sekä vakituinen ja se solmitaan Wihuri Metro Pikatukun kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatetaan sopimuksen mukaista kuukausipalkkaa, joten kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi.


Edellytämme sinulta

Hotelli- ja ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus
Aikaisempaa kokemusta esihenkilö- ja vastuutehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta ravintola-alalta
Omaat liiketoiminta ja asiakaslähtöisen ajattelutavan ja sinulla on ongelmaratkaisuun pyrkivä asenne
Olet loistava tiimipeluri ja haluat aidosti toimia ravintolakaupan asiakkaiden eduksi ja varmistaa heille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen
Suomen kielen lisäksi sinulta taipuu englanti sujuvasti


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtävän missä mahdollisuus- kehittää ja kehittyä urallasi vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa
Pikatukun arki on monipuolista, joten samanlaisia päiviä ei ole tiedossa. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa ammatillista osaamista erilaisissa työtehtävissä
Olet mukana strategioiden kehittämishankkeissa, joihin tuot omaa näkemystäsi sekä tuoreita, innovatiivisia ideoita
Pitäjänmäen tukulla vallitsee hyvä meininki, joten työpäivät pitävät sisällään tekemisen meininkiä ja iloisia tekijöitä sekä asiakkaita


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta MS Office-, SAP-, CRM- ja Qlik Sense-ohjelmien käytöstä


Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Staffpointin rekrytointijärjestelmäämme ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje, jossa tuot ilmi relevanttia osaamista juuri tätä työtehtävää ajatellen. Hakuaikaa on 13.6.2021 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään Recright -työkalun avulla, jossa vastaat videoihin omalla ajalla missä ja milloin vain. Kutsu saattaa joskus livahtaa roskapostikansion puolelle, joten pidäthän silmällä kaikkia sähköpostin kansioita.

Jatkohaastattelut pitää Metro Pikatukulla aluepäällikkö Jarkko Lifländer.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot