(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjiä Meltexille Jyväskylään
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme Jyväskylässä ja haemme nyt kahta tukkumyyjää valtakunnalliseen myyntiimme.

Tarjoamme myyntityöstä aidosti innostuneelle henkilölle vakituisen työn ja kiinteän kuukausipalkan. Meltexin laaja tuotevalikoima sekä innovatiivisuus luovat tehtävässä onnistumiselle erinomaiset puitteet. Asiantunteva, mutkaton ja nuorekas tiimimme auttaa sinut työssäsi alkuun. Yrityksemme tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet urallasi.

Työsi käsittää uusasiakashankintaa, minkä lisäksi hoidat ja kehität nimettyä valmista asiakaskuntaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivisuutta, itsenäisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja. Et pelkää tarttua puhelimeen eikä tekstin tuottaminenkaan ole sinulle ongelma. Mikäli sinulta taittuu ruotsin kieli edes kohtalaisesti, katsomme tämän ehdottomana plussana!

Vaikka suurin osa työpäivistäsi kuluu Jyväskylän konttorilla, työhösi kuuluvat olennaisena osana myös asiakaskäynnit. Odotamme sinulta siis valmiutta matkustamiseen. Siihen kuinka paljon reissupäiviä kertyy, pääset itse vaikuttamaan.

Kokemus teknisestä myynnistä ammattiasiakkaille on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Vielä tärkeämpää ovat luontainen halu tehdä kauppaa ja oppia uutta sekä kyky kehittää asiakkuuksia ja hallita laajoja kokonaisuuksia.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Rasmus Hautala, rasmus.hautala@barona.fi.