(Poistunut julkaisusta)

TUKKUMYYJÄ
Ahlsell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tampereen toimipisteen laajenevan sähkötoiminnan vuoksi etsimme kahta myynnillistä ja asiakaspalveluhenkistä

MYYNNIN AMMATTILAISTA SÄHKÖTOIMIALALLE

Sähkötuotteiden myynnin kasvaessa haussa on sähkömyynnin ammattilaisia tukkumyyjäksi menestyvään Tampereen yksikköön. Etsimme uusia jäseniä osaavaan ja energiseen tiimiin, jolla on hyvä tekemisen meininki.

Tampereen tiimiin kuuluu eri alojen ammattilaisia kuten sähkö-, LVI- ja teollisuustuotteiden osaajia, joten sinulla on sähkötuoteosaamisen syventämisen lisäksi mahdollisuus oppia myös muista tuoteryhmistä.

Työroolit ovat monipuolisia ja itsenäisiä alan ammattilaisen tehtäviä, joissa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan toimialan tulokseen. Tukkumyyjän tehtäviin kuuluvat aktiivinen uusasiakashankinta, asiakkuuksien hallinta itsenäisesti omien nimettyjen asiakkaiden kohdalla sekä yhdessä toimiminen muiden toimialojen kanssa.

Jos olet sähkömyynnin ammattilainen, jolla on halu päästä viemään sähkötuotteiden myyntimme uudelle tasolle, hae tähän tehtävään. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkötoimialan toimittajien ja tuotteiden tuntemusta. Lisäksi arvostamme aktiivista otetta myyntityöhön, oma-aloitteisuutta, uusia ideoita, halua oppia uutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Kaupallinen tai tekninen koulutus katsotaan eduksi. Kokemus ja vahvat ajankohtaiset näytöt maantieteellisen alueen myyntityöstä ovat suositeltavia.

Liity ammattilaisten osaavaan joukkoon ja lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä 1.5 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi ja millaisista tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Arvostamme myös sitä, että kerrot meille hakemuksessasi urasi kohokohdista ja tuloksista, joita olet saanut aikaseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mika Ojaniemi puh. 020 584 5064.

Tervetuloa Ahlsellille!

Edellytykset työnsaannille: Sähköala, Tekninen myyjä, Uusasiakashankinta, Asiakkuuden hallinta