(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, sähkötuotteet - Tampere
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat ja tehdä myynnistä oman näköistäsi? Tule rakentamaan menestystarinaa yhdessä Suomen parhaista tukkumyynnin organisaatioista! Sähkötoimialalla on erinomainen kasvu käynnissä ja meillä on halu kasvaa vieläkin nopeammin.

Siksi haemme Tampereen Nekalaan

SÄHKÖTUOTTEIDEN TUKKUMYYJÄÄ,

jolla on intoa ja osaamista kasvattaa sähkötuotteiden myyntiä Pirkanmaan talousalueella. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Olet tottunut tekijä alan asiakaskentässä tai tunnet alan tuotteita.

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen sähköalan ammattilaisen rooli, joka sopii aktiiviselle myyjälle. Tulet vastaamaan Pirkanmaan talousalueen uusasiakashankinnasta, projektimyynnistä sekä alueen olemassa olevien asiakassuhteiden vahvistamisesta ja kehittämisestä. Myynnissä tulos ratkaisee. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Kannustamme sinua tekemään myynnistä sinun itsesi näköistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että sinulla on ammattiosaamista sähkön parista jostain kokonaisuudesta kuten valaistuksesta, turvatekniikasta tai automaatiosta sekä kokemusta myyntityöstä. Tueksesi saat tiimin, jossa on hyvä, aito yhteen puhaltamisen ilmapiiri ja jonka jäsenet ovat alansa ammattilaisia. Meillä Ahlsellilla kaikki auttavat mielellään toisiaan yli toimialojen, ja siksi sinulla on mahdollisuus oppia paitsi sähköstä lisää, myös LVI- ja teollisuustuotteista.

Jos palat halusta tehdä kauppaa ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 30.11.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen sähkötoimialan myyntipäällikkö Mika Ojaniemi, puh. 020 584 5064.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi