(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, sähkötuotteet - Mikkeli
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Rakennamme uutta ja vahvempaa sähkötukkua Suomeen osana pohjoismaista menestystarinaa ja haluamme mukaamme uuden tekijän, joka viihtyy rennossa loistoporukassa kauppaa tehden.

 

Haemme Mikkeliin

TUKKUMYYJÄÄ SÄHKÖTUOTTEIDEN MYYNTIIN

vastaamaan Mikkelin talousalueen asiakassuhteista sekä uusasiakashankinnasta. Toimialalla on erinomainen kasvu käynnissä ja potentiaalia löytyy kasvaa vielä isommin. Siksi sinullakin on draivia kasvattaa myyntiä ammattitaitosi avulla. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus, ja olet tottunut tekijä alan asiakaskentässä tai tunnet alan tuotteita.

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen myynnin ammattilaisen rooli. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Sinulla on tukenasi tiimi, jonka jäsenet auttavat mielellään toisiaan ja jossa on hyvä henki. Tittelisi täsmentyy aiemman työkokemuksesi ja vastuualueen mukaan.

Jos palat halusta tehdä kauppaa ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, hae meille. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, uusia ideoita, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Etsimämme henkilö on tottunut tekemään asiakaskäyntejä ja hoitaa asiakassuhteita positiivisella asenteella.

Liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 22.10.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen sähkötoimialan myyntipäällikkö Marko Karhunen, puh. 040-809 3690 perjantaina 5.10. klo 14-16 ja perjantaina 12.10. klo 14-16.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi