(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, rakentaminen - pääkaupunkiseutu
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haluatko olla mukana luomassa uutta bisnestä ja kehittyä alan parhaaksi myyjäksi?

 

Etsimme energistä

TUKKUMYYJÄÄ RAKENTAMISEN TOIMIALALLE

pääkaupunkiseudulle tekemään rakentamisen tuotteiden ja ratkaisuiden teknistä myyntiä. Olet myyntihenkinen joukkuepelaaja, joka innostaa omalla esimerkillään muita. Innostut siitä, että pääset kehittämään toimintatapoja ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja asiakkaan ongelmiin.

Meillä Ahlsellilla tukkumyyjän rooli on monipuolinen ja itsenäinen teknisen myynnin rooli, jossa pääset hallitsemaan itse koko myyntiprosessia hinnoittelusta tilausten vastaanottoon ja toimitukseen asti. Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen, innovointi ja tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Et kuitenkaan jää haasteinesi yksin, vaan sinulla on tukenasi koko myyntiorganisaatio sekä energinen ja kasvuhaluinen rakentamisen tiimi. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen rooliin ja koulutuksen alan ratkaisuihin.

Et pelkää tuntematonta vaan menet rohkeasti uusiin tilanteisiin ja otat tilanteet haltuun energisyydelläsi ja positiivisella asenteellasi. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja viihdyt asiakkaan luona niin kypärä päässä työmaalla kuin kauluspaita päällä toimistolla. B2B-myyntikokemus ja tekninen tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Ymmärrys siitä, mistä työmaaorganisaatio koostuu auttaa sinua toimimaan yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta tähänkin koulutamme sinut. Työ on liikkuvaa, joten sinulla on oltava B-ajokortti ja oma auto. Olemme tuore toimija rakentamisen alalla, joten työ pitää sisällään niin uusasiakashankintaa kuin nykyisistä huolehtimista.

Mikäli sinä haluat olla mukana tekemässä jotain ainutlaatuista teknisen myynnin saralla ja olla mukana kehittämässä menestystarinaa, lähetä hakemuksesi tästä linkistä 4.5.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, Etelä-Suomen rakentamisen toimialan myyntipäällikkö Kasper Kuusi, puh. 040 821 4450, tiistaina 17.4. klo 14-16, torstaina 19.4. klo 14-15, sekä tiistaina 24.4. klo 14-16.

Tervetuloa Ahlsellille! 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi