(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä Meltexille Jyväskylään
Meltex Oy Plastics

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme tukkumyyjää valtakunnalliseen myyntiimme Jyväskylään

Tarjoamme myyntityöstä aidosti innostuneelle henkilölle vakituisen työn ja kiinteän kuukausipalkan. Meltexin oma valmistus sekä laaja tuotevalikoima tekevät tehtävästä mielenkiintoisen tarjoten samalla riittävästi haasteita. Asiantunteva, mutkaton ja nuorekas tiimimme auttaa sinut työssäsi alkuun ja tarjoaa onnistumiselle erinomaiset puitteet.

Työsi käsittää uusasiakashankintaa, minkä lisäksi hoidat ja kehität nimettyä valmista asiakaskuntaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivisuutta, itsenäisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja. Et pelkää tarttua puhelimeen eikä tekstin tuottaminenkaan ole sinulle ongelma.

Vaikka suurin osa työpäivistäsi kuluu Jyväskylän toimistolla, työhösi kuuluvat olennaisena osana myös asiakaskäynnit. Odotamme sinulta siis valmiutta matkustamiseen. Siihen kuinka paljon reissupäiviä kertyy, pääset itse vaikuttamaan.

Kokemus teknisestä myynnistä ammattiasiakkaille on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Vielä tärkeämpää ovat luontainen halu tehdä kauppaa ja oppia uutta sekä kyky kehittää asiakkuuksia ja hallita laajoja kokonaisuuksia.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Rasmus Hautala, 0505027625, rasmus.hautala@barona.fi.