(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, LVI - Kuopio
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Nautitko savolaisesta huumorista ja kaupanteosta? Tule meille!

 

Koska myynti kasvaa ja Kuopion seudulla on valtava potentiaali, haemme joukkoomme myyntihenkistä

TUKKUMYYJÄÄ LVI-TOIMIALALLE

Kuopion toimipisteellemme. Tulet tekemään töitä nuorekkaassa LVI-tukkumyyjien porukassa, joista kaksi muutakin tukkumyyjää ja tuleva esimiehesi Riku istuvat kanssasi Kuopiossa, kun eivät ole asiakkaiden luona. Porukka on erittäin positiivinen ja savolainen huumori lentää. Kuopiossa LVI-tukkumyyjien lisäksi työskentelee ihmisiä muiltakin Ahlsellin toimialoilta (sähkö- ja teollisuustoimialalta) ja sinulla on mahdollisuus oppia LVI-segmentin lisäksi myös muista toimialoistamme monipuolisesti.

Tavoitteenasi on tehdä asiakkaitten elämästä helpompaa hoitamalla kokonaisvaltaisesti sinulle nimettyjä asiakkuuksia. Tukkumyyjän rooli Ahlsellilla on monipuolinen ja itsenäinen alan ammattilaisen tehtävä, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan toimialan tulokseen. Tehtävään kuuluu sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakassuhteiden hallintaa ja tarvittaessa toimit myös myymälämyyjien tukena erityisesti LVI-toimialaan liittyvissä kysymyksissä. Tyypillisen työviikon aikana olet muutaman päivän kentällä asiakkaiden luona ja muina päivinä konttorilla ollessasi pääset mm. hinnoittelemaan ja tekemään tarjouksia ja tilauksia. Hallitset käytännössä koko myyntiprosessia ja myyntialueenasi toimii Pohjois-Savo. Raportoit Pohjois-Suomen LVI-toimialan myyntipäällikölle.

Mikäli palat halusta myydä ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, hae meille. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta asiakkaiden kanssa työskennellessä ja uusia hankittaessa. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Tehtävässä onnistumisessa auttaa LVI-toimialan tuotteiden ja/tai toimittajien tuntemus, mikä nähdään isona plussana.

Liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 22.4.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen LVI-toimialan myyntipäällikkö Riku Manunen, puh. 043-850 6103, perjantaina 13.4. klo 14-16 ja maanantaina 16.4. klo 14-16.

Tervetuloa Ahlsellille! 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi