(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, LVI - Kokkola
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme Kokkolan yksikköömme

LVI-TUKKUMYYJÄÄ

kehittämään ja kasvattamaan bisnestä Kokkolan alueella. Pääset tekemään töitä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja löytämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin monipuolisesta tuotevalikoimastamme.

Palat halusta tehdä asiakaskäyntejä ja toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Meillä Ahlsellilla tukkumyyjän rooli on monipuolinen ja itsenäinen teknisen myynnin rooli, jossa pääset hallitsemaan koko myyntiprosessia hinnoittelusta tilausten vastaanottoon ja toimitukseen asti. Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen, innovointi ja tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen.

Etsimämme henkilö on positiivinen, myyntihenkinen ja omaa erinomaiset yhteistyötaidot. Ruotsin kielen taito katsotaan isoksi eduksi. Nautit ongelmanratkaisusta ja kykenet ratkaisemaan teknisiä ongelmia positiivisella asenteella. Palat halusta palvella niin asiakkaitasi kuin omaa tiimiäsi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Tarjoamme sinulle alan ammattitaitoisimman tiimin tuen, kattavimman tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen kk-palkan. Järjestämme tehtävään perehdytyksen ja Kokkolan yksikössä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia alan osaavimpien ammattilaisten seurassa. Meillä et opi lisää vain LVI-tuotteista, vaan sinulla on mahdollisuus oppia tuntemaan myös sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialan tuotteita ja näin ollen myydä kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaille.

Mikäli haluat tehdä töitä ammattitaitoisessa porukassa, liity joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 20.5.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen LVI-toimialan myyntipäällikkö Riku Manunen p. 043- 850 6103 torstaina 3.5. klo 14-16 ja maanantaina 7.5 klo 14-16.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi