(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, LVI - Etelä-Suomi
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Oletko rautainen, LVI-urakoitsijoiden seassa luontevasti laukkaava kaupparatsu ja LVI-alan ammattilainen? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Tule rakentamaan menestystarinaa yhdessä Suomen parhaista tukkumyynnin organisaatioista!

 

LVI:n myyntipäälliköllämme Tonilla on nyt kova draivi uudistaa LVI-myyntiämme Etelä-Suomessa, ja hän hakee tiimiinsä

LVI-TUKKUMYYJÄÄ

Vastuullesi kuuluu vahvasti uusasiakashankinta LVI-urakoinnin pk-asiakkuuksissa ja asiakaskontaktointi toimipisteesi ulkopuolella. Olet tottunut tekijä alan urakoitsijakentässä ja tunnet alan tuotteita. Lisäksi ymmärrät urakoitsijoiden sielunmaisemaa. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä.

Työporukkasi on parasta a-luokkaa. Saat loistavat kollegat, jotka ovat viimeisen päälle ammattilaisia ja auttavat toisiaan, kun siihen on tarvis. Esimieheksesi saat idearikkaan pohjoisen jäärän, joka pyrkii tekemään asiat mahdollisimmat järkevästi eikä tykkää turhasta veivaamisesta. Hän haluaa, että onnistut työssäsi. Siksi saat työllesi selkeät raamit ja tavoitteet, mutta saat itse päättää, miten saavutat tavoitteesi. Toki saat tähän myös tukea esimieheltäsi ja muilta tiimin jäseniltä.

Mikäli sytyt aktiivisesta myyntityöstä, hae meille tästä linkistä 21.10.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen LVI-myyntipäällikkö Toni Huhta p. 040 130 4976 tiistaina 2.10 klo 10-11 ja tiistaina 9.10 klo 14-15.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi