(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, kylmätoimiala
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Myyntityö ja tuotevastuu samassa paketissa? Haluat olla osa kasvavaa, vakavaraista yritystä ja sen pohjoismaista menestystarinaa? Sinun ei tarvitse osata kaikkea vielä, sillä tässä roolissa on mahdollisuus kasvaa, kunhan sinulta löytyy intoa ja vastuunkantoa!

 

Ahlsell tarjoaa kylmäalan näköalapaikan. Jos haluat olla mukana kehittyvässä toiminnassa, vaikuttamassa alan kehitykseen ja tarjoamassa uusia innovatiivisia ratkaisuita alan toimijoille, olet etsimämme henkilö.

Haemme Vantaan toimipisteeseemme tuotevastuullista

TUKKUMYYJÄÄ KYLMÄTOIMIALALLE

vastaamaan oman vastuuasiakaskuntansa myynnistä ja hoidosta sekä omasta tuotevastuualueesta ja sen kehittämisestä. Tehtävä sopii aktiiviselle, avoimelle ja erilaisten asiakkaiden kanssa viihtyvälle henkilölle. Haluat oppia tuntemaan tuotteesi ja myydä ratkaisuja asiakkaille. Tuotevastuualue tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Työtehtävät ovat laajat käsittäen koko myyntiprosessin tarjouksen tekemisestä aina jälkimarkkinointiin ja tuotetukeen asti. Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen sekä tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Kylmätoimiala on mielenkiintoinen, kehittyvä ja vaihteleva. Se tarjoaa uusia ja erilaisia haasteita joka päivä. Kylmäalan ja lainsäädännön muutokset tarjoavat mielenkiintoisen, muuttuvan ja kehittyvän maailman myös tulevaisuudessa. Olet osa myyntitiimiä ja esimiehesi on kylmätoimialajohtaja.

Jos palat halusta myydä ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, hae meille. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, uusia ideoita, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Tehtävässä onnistumisessa auttaa b2b-myynnin kokemus, kylmäalan ja -tuotteiden tuntemus. Haemme erityisesti hyvää ja vastuullista myynnin osaajaa avoimeen ammattilaisten tiimin.

Liity kylmäalan kehittäjien tiimiin ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä maanantaihin 17.9.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa kylmätoimialan toimialajohtaja ja tuleva esimiehesi Juha Hagström, puh. 0400 584 642, maanantaisin 3.9. ja 10.9. klo 14-16.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi