(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä, ilmanvaihto
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Haemme tiiviiseen, yli kahdenkymmenen LVI-ammattilaisen tiimiimme Etelä-Suomeen

IV-TUKKUMYYJÄÄ

vastaamaan Etelä-Suomen ilmanvaihtopuolen jo olemassa olevista asiakassuhteista sekä uusasiakashankinnasta. Tässä IV-tukkumyyjän tehtävässä sinulla on mahdollisuus myydä monipuolisia ratkaisuja asiakkaalle Suomen laajimmasta tuotevalikoimasta, josta löytyy LVI-ratkaisujen lisäksi myös sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen ratkaisuja saman katon alta.

Meillä Ahlsellilla tukkumyyjän rooli on monipuolinen ja itsenäinen teknisen myynnin rooli, joka pitää sisällään sekä uusasiakashankintaa että nykyisten asiakkuuksien vahvistamista. IV-tukkumyyjänä sinulla on mahdollisuus olla pelikentällä avainpelaajana, sillä strategian mukaisesti panostamme nyt vahvasti LVI-puolen kasvattamiseen ja IV-osaaminen on tärkeä osa sitä. Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen, innovointi ja tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Olemassa olevaa asiakaskuntaa on jo työstettäväksi, kollegat ovat erittäin ammattitaitoisia ja alueella on hyvät kasvunäkymät. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja myös alaan tarvittaessa. Kotitoimistosi on Hyvinkään pääkonttori.

Etsimämme henkilö on hyvällä tavalla rohkea myynnin ammattilainen tai tuleva tähtimyyjä. Ideaalitapauksessa tunnet jo ilmanvaihtoalan tuotteita ja toimijoita ja olet tehnyt heidän kanssaan töitä jo aiemminkin. Vähintäänkin sinulla on ymmärrystä LVI-alasta ja halu kehittyä IV-alan ammattilaiseksi. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, uusia ideoita, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Palat halusta auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan haasteisiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Liity osaavaan joukkoomme, jossa huumori lentää (joskin välillä sarkastisestikin), ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 3.6.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, Etelä-Suomen LVI-toimialan myyntipäällikkö Ari Oikarinen, puh. 040 587 4380, maanantaina 21.5. ja klo 14-16 ja torstaina 24.5. klo 14-16.

Tervetuloa Ahlselille! 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi