(Poistunut julkaisusta)

Tukkumyyjä - Hämeenlinna
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Kanta-Hämeen Tuoretuote on kasvanut kolmessakymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen suurimmaksi yksityiseksi päivittäistavaroiden tukkuliikkeeksi. Perusajatuksemme on selkeä: tarjota asiakkaille yksilöllistä palvelua ja laadultaan tinkimättömiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme suurkeittiöalan ammattilaisia ja vähittäiskauppaa yli sadan ammattilaisen voimin. Olemme erityisen ylpeitä tuoretuotekaupan osaamisesta – siihenhän viittaa jo yrityksemme nimikin. Kehitämme jatkuvasti Lähiruoka-palvelukonseptia, jossa tuotteen matka lähiviljelijältä asiakkaalle on puristettu minimiin. Ketterä logistiikkamme ja 12/24-tunnin tilaus/toimitusrytmimme huolehtii, että saat tuotteet juuri silloin kun on sovittu. Joustavuutta lisää oma kuljetuskalusto sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät. Etsimme tukkumyyjiä Hämeenlinnaan Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy:lle maaliskuusta syyskuulle kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Tehtävän kuvaus

Tulettyöskentelemään osana myyntitiimiä ja vastuullasi on jo olemassa olevilleasiakkaille myynti ja heidän tilausten vastaanotto sekä tilausten syöttäminenjärjestelmään. Sinulla tulee olemaan omat asiakkaat, joihin olet päivittäinyhteydessä listan mukaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Asiakaskuntasi koostuu horeca-puolen toimijoista. Työaikaajoittuu arkisin klo 7-17 aikavälille.  

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Aktiivinen työote sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Tulet tarvitsemaan englannin kielen taitoa päivittäin asioidessasi asiakkaiden kanssa. Kaupan tai ravintola alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen työtehtävän myynnin parissa jo olemassa olevan laajan asiakaskunnan parissa sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi