(Poistunut julkaisusta)

Tukiasumisen päällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme tukiasumisen päällikköä sosiaali- ja terveystoimialan asumisen tuki -yksikköön vakinaiseen virkaan sopimuksen mukaan.

Haemme dynaamista henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä muutoksien aikaansaamisesta.

Tukiasumisen päällikkönä tehtävänäsi on oman toimintakokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen. Johdat ja saatat tavoitteet käytäntöön, seuraat toiminnan tuloksellisuutta, vastaat arvioinnista ja raportoinnista ja teet laajaa yhteistyötä verkostojen kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu johtaa asumisen tuen arviointi- ja sijoitustyötä ja asumisen tuen omia asumispalveluita sekä osallistua ostopalveluiden hankintaan ja seurantaan.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1648-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Luemme eduksi


36h 45min