(Poistunut julkaisusta)

Tsemppaa hyvä fiilis -hanke projektityöntekijä/liikunnanohjaaja
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme Tsemppaa hyvä fiilis -hankkeeseen kokoaikaista projektityöntekijää, liikunnanohjaajaa ajalle 1.9.2018 – 31.12.2020 Pieksämäen kampukselle

Tsemppaa hyvä fiilis -hankkeen (1.8.2018–31.12.2020) päätavoitteena on kehittää uusi innovatiivinen toimintamalli nuorten aktivoimiseksi ja terveyden edistämiseksi. Mallin avulla edistetään kokemusta omasta hyvinvoinnista, terveellisistä elämäntavoista sekä osallisuudesta. Hankkeen toisena tavoitteena on vaikutusten ja kustannusten arviointi. Pitkän aikavälin tavoitteena on ennaltaehkäisevien ja nuorten osallisuutta tukevien palvelujen kehittäminen.

Pääasialliset työtehtävät ja vastuut

Projektityöntekijä, liikunnanohjaajana työskentelet liikunnan ja liikunnallisten aktiviteettien asiantuntijana, jolla on kokemusta yksilö- ja ryhmäohjauksesta ja menetelmistä nuorten kanssa työskentelystä.  Liikunnanohjaajan tehtävänkuvaan sisältyy projektin toimintojen suunnittelu ja toteutus, nuorten aktivoiminen mukaan toimintaan, tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen ja vertaistukitoiminnan kehittäminen, yhteistyö yhteistyökumppanien kanssa ja aktiivinen osallistuminen hankkeen viestintään.

Vaadittava koulutus, osaaminen ja työkokemus

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta liikunnan ja liikunnallisten aktiviteettien parissa tehtävästä työstä
  • kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja yksilö- ja ryhmäohjausmenetelmien hyödyntämisestä
  • kokemusta projektimaisesta työskentelystä
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kehittävä työote

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa.

Hakuaika ja –menettely

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään 6.8.2018 mennessä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa voimassa olevien palkkausperiaatteiden mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanketoimintapäällikkö Sari Vilminko p. 040 091 0223, sähköposti sari.vilminko@diak.fi tai projektipäällikkö Marina Steffansson p. 040 198 8149, sähköposti marina.steffansson@diak.fi 11. – 20.6.