(Poistunut julkaisusta)

Trukkitaitoinen varastotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haluatko työn, jossa pääset liikkumaan, säännölliset työajat sekä jättämään työt päivän jälkeen työpaikalle? Jatka lukemista!

Etsimme trukkitaitoista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Suutarilaan, Helsingin ja Vantaan rajalle.


Tarjoamme sinulle 1-2 kuukauden pituisen määräaikaisuuden mielenkiintoisessa työympäristössä maalivarastolla. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti. Työ on kokoaikaista ja työaika on arkipäivisin klo 8-16. Palkkaus määräytyy kemianteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Työssä käsitellään isoja ja painavia maaliastioita, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Asiakasyrityksessämme käytetään työkielenä suomea. Työssä pärjää ripeällä ja omatoimisella työotteella.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa trukkikokemusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi