(Poistunut julkaisusta)

Trukkitaitoinen lähettämötyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Etsitkö työtä jossa pääset hyödyntämään trukilla-ajotaitoasi? Oletko ahkera, joustava ja valmis työskentelemään hyvässä työporukassa? Meillä on sinulle töitä!

Haemme asiakkaallemme Iskulle Lahteen TRUKKIKUSKIA kesäsesongin ajalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tehtävässä työskentelet Iskun tehtaan lähettämössä trukkikuskina. Kyseessä on päivätyö, mutta arvostamme joustavaa asennetta ja valmiutta myös vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Sinulla on hyvä hahmotuskyky, olet oma-aloitteinen sekä hyvässä fyysisessä kunnossa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.6.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi