(Poistunut julkaisusta)

Trukkimyyjä Tampereelle, Sigma Trukit Oy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Etsimme asiakkaallemme Sigma Trukit Oy:lle myyntineuvottelijaa materiaalikäsittelylaitteiden myyntiin Tampereelle. Sigma Trukit Oy on valtakunnallisesti toimiva materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Hakemamme henkilö on teollisuuden konemyynnistä kiinnostunut, ratkaisumyynnin perusprosessit tunteva osaaja, joka on halukas oppimaan trukkimyynnin toimialana ja valmis sitoutumaan aktiiviseen myyntityöhön ja uusiasiakashankintaan. Etsimämme osaaja omaa luontaista onnistumisen nälkää ja on aidosti motivoitunut kehittymään konemyynnin huippuosaajaksi.

Persoonan puolesta etsimme positiivisen ja tekevän asenteen omaavaa yrittäjähenkistä tiimipelaajaa, joka viihtyy asiakaslähtöisessä, laadulliseen myyntityöhön painottuvassa tehtävässä.

Huomattavaa etua työsuhteen syntymiseen tuovat koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu perus liiketoiminnan ymmärrys, vahva kiinnostus tekniseen tuotemyyntiin sekä englannin kielen taito. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja halu matkustaa omalla myyntialueella ovat välttämättömyys.

Jos olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätiedot Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.