(Poistunut julkaisusta)

TRUKKIMEKAANIKKOJA pääkaupunkiseudulle
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Haemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan TRUKKIMEKAANIKKOJA
vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työskentelet tehtävästä riippuen Vantaan palvelukeskuksemme korjaamolla tai kenttähuollossa Etelä-Suomen alueen asiakaskohteissamme. Tehtävässä työllistyt suoraan meille, Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai työkokemusta
- perustason hydrauliikan ja sähköjärjestelmien osaamista
- sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen ymmärrystä
- B-ajokorttia, C-ajokortti katsotaan eduksi
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä intoa oppia uutta

Kerro meille, mitä osaat ja mitä uutta haluat oppia! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä itsenäisen työn nykyaikaisen tekniikan ja arvostettujen tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja saat motivoituneen tiimin tueksesi kasvavassa ja arvostetussa yrityksessä. Tämän lisäksi saat samassa paketissa ison konsernin henkilöstöedut sekä vakaan työsuhteen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 27.10. Lähetäthän CV:si sekä hakemuksesi sähköpostitse otsikolla "Wihuri Oy TK Trukkimekaanikko / Oma nimi" osoitteeseen jussi- Haastatteluja aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultants Jussi-Petteri Asikainen ja Laura Neva,

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.