(Poistunut julkaisusta)

TRUKKIMEKAANIKKOJA KENTTÄ- JA KORJAAMOYMPÄRISTÖÖN
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Haemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan

TRUKKIMEKAANIKKOJA KENTTÄ- JA KORJAAMO-YMPÄRISTÖÖN

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tehtäviä on avoinna huolto- ja varustelutehtävissä Linde –tuotteiden parissa. Työ tapahtuu tehtävästä riippuen Vantaan palvelukeskuksessamme ja / tai Etelä-Suomen alueen asiakaskohteissamme. Tehtävässä työllistyt suoraan meille, Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai työkokemusta
- perustason hydrauliikan ja sähköjärjestelmien osaamista
- sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen ymmärrystä
- B-ajokorttia, C-ajokortti katsotaan eduksi
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä intoa oppia uutta

Kerro meille, mitä osaat ja mitä uutta haluat oppia! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä itsenäisen työn nykyaikaisen tekniikan ja arvostettujen tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja saat motivoituneen tiimin tueksesi. Tämän lisäksi saat samassa paketissa ison konsernin henkilöstöedut sekä vakaan työsuhteen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ”Hae”-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi viimeistään heinä-elokuun välisenä aikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.