(Poistunut julkaisusta)

Trukkimekaanikko, Toyota Material Handling Finland Oy, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Etsimme Toyota Material Handling Finland Oy:lle

KENTTÄMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työssä hoidat itsenäisesti sopimusasiakkaiden luona trukkien huolto- ja korjaustyöt sekä näihin liittyvän palveluprosessin kokonaisuudessaan. Työssäsi raportoit suoraan aluehuoltopäällikölle.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi
- Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita, ajoneuvosähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi.
- Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään.
- Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
- Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa, tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.


Kiinnostuitko?

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 24.9.2018. mennessä. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Joonas Uusikylä
Rekrytointikonsultti, Teollisuus-, Rakennus- ja logistiikka-alat
StaffPoint Oy Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
045 788 15782 vaihde 030 047 2000
joonas.uusikyla@staffpoint.fi www.staffpoint.fi