(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski/varastotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää trukkikuskia / varastotyöntekijää Kymenlaakson alueelle.

Hakemamme tekijä on asenteeltaan työhöntarttuva tiimipelaaja jolta löytyy jo kokemusta trukilla ajosta. Trukkikortti ei ole välttämätön. Työskentelykielenä toimii suomi, joten odotamme sen sujuvaa taitamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta ei ole poisluettu, että työmäärän kasvaessa siirrytään hetkellisesti 2- tai jopa 3-vuorotyöhön. Työtehtäviin kuuluu laajalti varastotyöt, aina keräilystä lastaukseen. Tarkka työnkuva muovautuu osaamisesi mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.