(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski/varastotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Pudasjärvelle

TRUKKIKUSKIA/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaisen asiakkaamme maineikas historia ulottuu vuosikymmenien taakse. Asiakkaamme on tunnettu tinkimättömästä laadustaan sekä oman alansa erikoisosaamisestaan. Nyt he etsivät joukkoonsa trukkikuskia, jonka toimenkuvaan kuuluu myös varaston ylläpito. Työyhteisössä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan monilla tavoin. Yhteen hiileen puhaltaminen ja työkavereiden auttaminen ovat luonteva osa tätä työyhteisöä.


Työpäiväsi koostuvat pääosin trukkikuskin ja varastotyöntekijän työtehtävistä. Hoidat työsi rauhallisesti, ripeästi ja oma-aloitteisesti. Pidät huolen siitä, että tiedät missä tavarat ovat ja tätä kautta huolehdit koko tehtaan sujuvasta toiminnasta. Et hätäänny kiireessäkään vaan pidät rauhallisen työotteen joka tilanteessa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä joustavuutta. Sinulla on käytössäsi pyöräkone, joten kokemus erilaisista koneista, traktoreista ja muista luetaan eduksesi. Toivomme myös sinulta jonkinlaista varastonhoitokokemusta jo entuudestaan. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio, asenne ja innostus oppia uutta. Työ on pääosin aamuvuoroa maanantaista perjantaihin. Sinulla on työturvallisuuskortti sekä mahdollisesti trukkikortti jo valmiina.


Edellytämme hakijalta:
- Aikaisempaa kokemusta trukkikuskin ja/tai varastotyöntekijän työtehtävistä
- Hyvää fyysistä kuntoa, rauhallista ja jämäkkää työotetta
- Kykyä työskennellä sekä itsenäisestä että työyhteisössä


Tarjoamme:
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen tähtäävän työsuhteeseen
- Vastuullisen, vaihtelevan työn
- Mukavan työyhteisön

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan
Työ alkaa: elokuussa
Työn kesto: 6-12kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen


Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi www.go-on.fi -sivuston kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh. +358 40 058 0352. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.